Keyvisual 2nd level navigation

Home > Nieuws > Laatste nieuwsitems

Nieuws

TIV in Hardenberg - 1 - 3 september21-07-15

1, 2 en 3 september vindt de 17e editie van TIV Hardenberg plaats. Nog steeds is TIV de vakbeurs voor de metaalverwerkende industrie. En niet alleen voor Hardenberg, maar zeker ook voor bedrijven ver buiten Oost-Nederland. Het concept van TIV is sterk vernieuwd. Zo is er een kennistheater, zijn er diverse carriere- en demopleinen. En is de beursplattegrond fors gewijzigd waardoor er meer openheid ontstaat. Ook dit jaar vindt TIV Engineering Experience plaats met gratis lezingen als thema "The Future of Making Things" .
Kortom, er is veel meer te zien en te beleven. Maar uiteraard is er nog steeds de mogelijkheid om face-to-face je netwerk te onderhouden en om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Wij staan er ook. Bezoek onze stand voor de laatste ontwikkelingen binnen onze organisatie. We vertellen je graag meer in detail over onze nieuwe vestiging in Hengelo, over ons zonnepanelenproject, over ons nieuwe cassettesysteem in Veghel en over nieuw aangeschafte zaagmachines in Veghel en Zwijndrecht.

Meld je hier aan voor gratis toegangskaarten. (Ook zonder registratiecode kun je jezelf aanmelden)

Datum: 01, 02 en 03 september
Locatie: Evenementenhal Hardenberg
Tijden: 13.00 tot 21.00 uur


< naar overzicht