Keyvisual 2nd level navigation

Home > Markten > Verspaning

Perfecte partner voor de verspaning

thyssenkrupp Materials Nederland is al jaren een begrip als toeleverancier voor de verspanende industrie.

De verspanende industrie in Nederland ontwikkelt zich in een snel tempo. De concurrentiedruk vanuit andere delen van de wereld dwingt de industrie om efficiënter te werken, een hogere kwaliteitsstandaard te garanderen en om meer toegevoegde waarde voor klanten te bieden. Dit vraagt niet alleen om een modern machinepark en geschoold personeel maar ook een juiste materiaalkeuze. De combinatie van deze drie aspecten zorgt voor een concurrentievoordeel. Als geen ander begrijpen wij dat de materiaalsoort, de toleranties, de homogeniteit en de zuiverheid van het materiaal van belang zijn voor het leveren van kwaliteitsproducten. Door een constante productkwaliteit komt u niet voor verrassingen te staan tijdens het bewerken van ons materiaal. Wij leveren uitsluitend producten van hoge kwaliteit. Door kennis van en ervaring met de verschillende producten kunnen wij de industrie ondersteunen bij het maken van de juiste materiaalkeuze.

Onze toegevoegde waarde

  • Breed en diep assortiment
  • Veel kennis en ervaring
  • Diverse bewerkingsmogelijkheden
  • Meedenken in oplossingen
  • Flexibel en betrouwbaar
  • Kwaliteitswaarborging en traceability

Onze kwaliteitsafdeling

Onze kwaliteitsafdeling staat garant voor een correcte afwikkeling van het certificaten- en keuringstraject. Zij zijn bekend met de eisen van de klanten en de keuringsinstanties. Ook hebben zij kennis van de producten en de diverse approvals en kwalificaties bij de producenten. Door de jarenlange ervaring is er een zeer goed persoonlijk contact met alle keuringsinstanties en kan onze kwaliteitsafdeling in dit complexe traject adviseren en sturen. De producten kunnen geleverd worden met 2.2, 3.1 of met 3.2 certificaten. De 3.1 certificaten kunnen opgewaardeerd worden door een onafhankelijke keuringsinstantie. Wij zijn door DNV bevoegd tot het overstempelen van de producten.

Bent u actief in de verspaning?

Of u nu actief bent in bijvoorbeeld de machine- en apparatenbouw, on- en offshore, scheepsbouw, Wij zijn ervan overtuigd dat wij iets voor u kunnen betekenen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefoon: 0413 - 34 89 00
E-mail: verspaning@thyssenkrupp.com

Onze specialisten staan u graag te woord.

Downloads

Folder Verspaning PDF (1009.13 KB)