Keyvisual 2nd level navigation

Home > Trading & Projects > Nedeximpo

Nedeximpo vanaf 1 oktober 2013

Met ingang van 1 oktober 2013 is de organisatie B.V. Nedeximpo vast geintegreerd in thyssenkrupp Materials Nederland. De werknemers van Nedeximpo zijn gevestigd in een pand van thyssenkrupp Materials Nederland in Vianen. Door deze integratie heeft thyssenkrupp Materials niet alleen een breder pakket tot zijn beschikking gekregen, maar heeft het nu ook een veel grotere expertise op het gebied van (aanbestedings-) projecten en af-fabrieksleveringen.

De activiteiten van B.V. Nedeximpo worden binnen thyssenkrupp Materials Nederland voortgezet onder de noemer Nedeximpo Trading & Projects en richt zich op projectgerichte af-fabriekleveringen voor de on- & offshore, industrie en railtechniek.

Bedrijfsprofiel

Nedeximpo Trading & Projects is, binnen thyssenkrupp Materials Nederland, de afdeling die internationaal direct zaken doet met de gerenommeerde en tot haar netwerk behorende fabrieken en producenten. De afdeling verzorgt directe verkoop en projectmatige levering in combinatie met een omvangrijk pakket aan services waaronder logistiek, project- en kwaliteitsmanagement, innovatie op het gebied van productie en contractvormen.

Nedeximpo Trading & Projects heeft toegang tot kwalitatief hoogwaardige producten en kan gebruik maken van de uitgebreide kennis van producten en diensten van haar netwerk.

Onze ervaring met het werken in verschillende culturen en internationale markten maakt ons een full-service one-stop-shop for nationale en internationale klanten.