Keyvisual 2nd level navigation

Home > Producten > Staal > Balken en Profielen

Balken en Profielen

Walsstaal producten maken een belangrijk deel uit van ons leveringsprogramma. thyssenkrupp Materials Nederland beschikt over een breed assortiment balken (balkstaal) en profielen in diverse kwaliteiten. Naast ons ruime aanbod afmetingen en uitvoeringen, beschikken wij ook over moderne machines waarmee wij onze producten correct en snel kunnen bewerken.

De toepassing van balken en profielen is divers. Zo worden balken bijvoorbeeld gebruikt in de scheepsbouw, constructie, transport en in de machinebouw.

Leveringsprogramma

Het leveringsprogramma van balken en profielen van thyssenkrupp Materials Nederland is als volgt:

  • HEA balk
  • HEB balk
  • HEM balk
  • UNP profiel
  • IPE profiel
  • UPE profiel
  • INP profiel

Deze producten zijn leverbaar in S235 en optioneel in S355. De handelslengtes zijn voor de HEA, HEB, HEM en IPE balken 12 t/m 20 meter. De handelslengtes van de INP en UNP zijn respectievelijk 6 t/m 20 meter en 6 t/m 18 meter. Alle balken en profielen kunnen met een attest geleverd worden.

Op aanvraag

Uiteraard is bovengenoemd leveringsprogramma een greep uit het totale assortiment. Door onze contacten met meerdere vooraanstaande leveranciers in de wereld is het in bijna alle gevallen mogelijk om specifieke afmetingen en of kwaliteiten te leveren. Neem daarom contact met ons op voor de oplossing van uw wensen.

Bewerkingen

Naast een uitgebreid voorraadprogramma in handelslengtes bieden bij de mogelijkheid om de balken en profielen op maat te zagen. Zowel recht als onder verstek. Daarnaast kunnen we de balken en profielen stralen, menien, togen en verzinken.

Downloads

Catalogus Staal PDF (2.91 MB)
Folder Walsstaal PDF (603.58 KB)
Verstekzaagplan Balken en Profielen PDF (257.82 KB)

Download hier de Staal Catalogus