Keyvisual 2nd level navigation

Home > Producten > Staal > Buisprofielen

Buisprofielen

Naast onze eigen voorraden buisprofielen betrekken wij ook dagelijks materiaal bij de centrale magazijnen van thyssenkrupp in Duitsland. Op deze wijze hebben wij directe beschikking over een omvangrijk voorraadprogramma koudgevormde en warmgevormde buisprofielen in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen. Ook voor walspartijen in speciale kwaliteiten en lengtematen bent u bij ons aan het juiste adres.

Leveringsprogramma

Het leveringsprogramma van buisprofielen van thyssenkrupp Materials Nederland is als volgt:

  • Gelaste vierkante en rechthoekige koudgevormde buisprofielen
  • Gelaste vierkante en rechthoekige warmgevormde buisprofielen
  • Naadloze vierkante en rechthoekige warmgevormde buisprofielen

Warmgewalste kokers in S355J2H

thyssenkrupp Materials Nederland heeft als een van de weinige groothandelaren in Nederland warmgewalste kokers in S355J2H (EN10210) uit voorraad leverbaar. Het afmetingbereik is: 40x40x4 tot 400x400x16 in handelslengtes van 12 meter.

Op aanvraag

Uiteraard is bovengenoemd leveringsprogramma een greep uit het totale assortiment. Door onze contacten met meerdere vooraanstaande leveranciers in de wereld is het in bijna alle gevallen mogelijk om specifieke afmetingen en of kwaliteiten te leveren. Neem daarom contact met ons op voor de oplossing van uw wensen.

Bewerkingen

Naast een uitgebreid voorraadprogramma in handelslengtes bieden bij de mogelijkheid om de buisprofielen (vanaf 3 mm dik) op maat te zagen. Zowel recht als onder verstek. Daarnaast kunnen we de buisprofielen stralen, menien en verzinken.

Downloads

Folder Buisprofielen PDF (957.77 KB)
Catalogus Staal PDF (2.91 MB)
Verstekzaagplan Buisprofielen PDF (146.77 KB)

Download hier de Staal Catalogus