Keyvisual 2nd level navigation

Home > Nieuws

Nieuws

Nieuwe beurs Engineering Materials10-11-158 december gaat een heel nieuwe beurs van start; de engineering materials beurs in Gorinchem.

Dit nieuwe platform is Hét platform waar engineers, ontwikkelaars, bewerkers en specialisten op gebied van materialen, behandelen en verwerken elkaar vinden. Er is volop de mogelijkheid om  product-, project- en  toepassingsinformatie met elkaar uit te wisselen. Materiaalleveranciers hebben een brede kennis van hun eigen producten, en engineers zijn nieuwsgierig naar wat die producten kunnen betekenen voor hun ‘uitdagingen’. Uitdagingen die vragen om innovatieve, creatieve en specialistische oplossingen.
Daarnaast speelt duurzaamheid binnen de technische industrie een steeds grotere rol. Grondstof- en materiaalverbruik dient omlaag te gaan en er is steeds meer vraag naar nieuwe materialen zoals bioplastics, biocomposieten. Maar ook biobased werken is sterk in opkomst. 
Op Engineering Materials komen vele matches tot stand. Samenwerkingen die zorgen voor vooruitgang. Engineering Materials bundelt haar krachten met de vakbeurs New Industries. Bezoek aansluitend ook deze beurs waar innovatieve organisaties elkaar ontmoeten en werken aan fabrieken van de toekomst. 

Meer informatie:
Website van Engineering Materials


< naar overzicht