Keyvisual 2nd level navigation

Home > Nieuws

Nieuws

Kom ook naar de ESEF04-01-1615-18 maart vinden de ESEF en de Technishow weer plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.
De ESEF is de grootste en belangrijkste vakbeurs in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Met ruim 360 exposanten voor de ESEF is een bezoek aan deze beurs zeker de moeite waard.

Innovatie en samenwerken
Innoveren en samenwerken, daar draait het om bij de ESEF. Nieuwe materialen, componenten en toepassingen worden gepresenteerd, flexibele oplossingen en technieken worden getoond en waardevolle contacten worden gelegd. Eens per twee jaar komen OEM-bedrijven, productontwikkelaars en inkopers naar de ESEF toe om zich te laten inspireren door de actuele ontwikkelingen, (nieuwe) contacten te leggen en kennis te delen.

Bezoek ook onze stand voor een goed gesprek
Thema's als innoveren en samenwerken klinken ons als muziek in de oren. Uiteindelijk zijn we met alle schakels in de keten verantwoordelijk voor het rendement van deze keten. En de enige manier om ervoor te zorgen dat iedereen zijn doelstellingen kan behalen, is door samen te werken aan oplossingen die ook echt nut hebben. Niet alleen door 1 stap vooruit of achteruit te kijken, maar juist om een stap verder te kijken. Wat kan bijvoorbeeld de producent voor bijdrage leveren in het tevreden stellen van uw klanten?
Bezoek onze stand en maak kennis met de voorbeelden waarbij wij die samenwerking met onze klanten zoekt en vindt. En nog belangrijker, hoe deze voorbeelden een bijdrage leveren in behalen van de doelstellingen van onze klanten.

Gratis toegang
Klik hier om jezelf aan te melden.
Klik hier voor meer informatie over de beurs

< naar overzicht