Keyvisual 2nd level navigation

Home > 3D snijden

Professioneel 3d snijden van staal bij ThyssenKrupp

Voor het professioneel 3d snijden van plaat bent u bij ThyssenKrupp Materials Nederland op het juiste adres. Door de geavanceerde machines van ESAB is het mogelijk om middels een VBA brander 3D te snijden en te graveren. De schuine kanten maken het mogelijk om het materiaal gemakkelijk zonder enige bewerking te lassen.

Autogeen en Plasma snijden
ThyssenKrupp Materials Nederland kan verschillende 3d staalproducten vervaardigen. In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij het staal snel, nauwkeurig en vakkundig 3d snijden. Bij het 3d snijden van staal maken wij gebruik van moderne machines. Enkele producten die wij voor de Nederlandse markt vervaardigen zijn:

  • Vlakke platen;
  • Gevormde profielen;
  • Gevormde plaatproducten;
  • Rechte profielen zoals T-profielen, U-profielen en IPE profielen.

Waarom kiezen voor ThyssenKrupp
Bij ThyssenKrupp kunt u niet alleen terecht voor staalproducten en het snijden van platen. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreid pakket RVS, aluminium, non-ferro en special alloys. Door de nauwe samenwerking met het Duitse moederconcern ThyssenKrupp AG hebben wij de beschikking over grote voorraden staal, rvs en aluminium die snel in heel Nederland geleverd kunnen worden. De Service Centra van ThyssenKrupp kunnen alvast vooraf diverse bewerkingen aan het materaal doen.