Keyvisual 2nd level navigation

Home > RVS buis

Rvs buis in iedere gewenste kwaliteit verkrijgbaar bij ThyssenKrupp

Bent u op zoek naar rvs buis? Bij ThyssenKrupp Materials Nederland bent u op het juiste adres voor rvs buis in iedere gewenste kwaliteit en afmeting. Wij zijn een vooraanstaande leverancier van rvs buizen en bieden u ook een breed scala aan deze producten. De buizen zijn geschikt voor verschillende toepassingen.

Leveringsprogramma van ThyssenKrupp
Rvs buis is bij ThyssenKrupp leverbaar in standaard handelslengten, maar kan ook op maat worden gesneden. De productie, opslag en levering van onze producten vindt geheel volgens internationale normen plaats. Ons leveringsprogramma bestaat uit de volgende producten:

  • Gelaste leidingbuizen volgens EN en ASTM standaard
  • Naadloze leidingbuizen volgens EN en ASTM standaard
  • Gelaste ronde constructiebuizen
  • Vierkante en rechthoekige constructiebuizen
  • Machinebuis

Door het intensiveren van de samenwerking met België en Duitsland beschikt ThyssenKrupp Materials over een uitgebreide en gevarieerde voorraad buizen, flenzen en fittingen in RVS. Deze samenwerking resulteert in een aanwezige voorraad van ca. 7500 ton buizen, flenzen en fittingen. De leidingbuizen worden niet alleen geleverd in de legeringen 304/L en 316/L maar ook in de speciale legeringen als 304/H, 321/H, 347/H, 310/S, 904L, duplex en de tegenhangers in EN/DIN legeringen. De constructiebuizen worden in 304 en 316/L/Ti geleverd.

Waarom kiezen voor ThyssenKrupp
ThyssenKrupp levert veel meer dan rvs buis. Wij bieden u een uitgebreid pakket aan producten en diensten op het gebied van staal, edelstaal en non-ferro. Bij ThyssenKrupp staat innovatie hoog in het vaandel. Klanten worden altijd bijgetrokken bij het ontwikkelen van nieuwe diensten.