Keyvisual 2nd level navigation

Home > Sanha

Sanha perssysteem programma bij ThyssenKrupp Materials Nederland

Bent u op zoek naar een kwalitatief goed perssysteem bestaande uit C-staal buizen en fittingen, koperen fittingen en RVS buizen en fittingen? Dan bent u bij ThyssenKrupp Materials Nederland op het juiste adres. Wij zijn leverancier van systeembuizen en persfittingen van het Duitse kwaliteitsmerk Sanha. Onze Sanha producten bieden wij aan tegen zeer scherpe prijzen.

Over Sanha
Sanha is een Duits kwaliteitsmerk van perssystemen. Het systeem kent een aantal grote voordelen:

  • Sanha geeft garantie op elke koppeling die met Sanha persproducten gemaakt is. Onafhankelijk van het type op merk persmachine.
  • De fittingen van Sanha zijn zo ontworpen dat ze duidelijk lekken voordat ze geperst worden. Zo kun je goed controleren of de dichting 100% lekvrij is.
  • Tot 30 jaar garantie op de buizen en fittingen.
  • Duits kwaliteitsmerk
  • Optimale prijs-/kwaliteitsverhouding
  • Voorzien van DVGW en KIWA keurmerk

Behalve de goede prijs-kwaliteitverhouding van Sanha, heeft u nog meer voordelen met deze producten. Een groot voordeel is dat Sanha producten ook gebruikt kunnen worden op persmachines van andere merken. U hoeft dus geen speciale persmachine aan te schaffen voor Sanha materiaal.

Waarom kiezen voor ThyssenKrupp
ThyssenKrupp Materials Nederland is de toonaangevende leverancier in Nederland op het gebied van staal, edelstaal en non-ferro producten. ThyssenKrupp gaat mee met de ontwikkelingen en stimuleert nieuwe ideeën. Klanten worden altijd nauw betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe diensten. ThyssenKrupp is een NEN en ISO gecertificeerd bedrijf.